Termeni si Conditii de utilizare

Vizitarea, folosirea sau plasarea unei comenzi prin site-ului www.arly.ro implica acceptarea acestor termeni si conditii.

Ne rezervam dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adauga si/sau retrage in parte sau in intregime Termenii si conditiile. Accesand pagina termeni si conditii puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

Dreptul de proprietate
Site-ul www.arly.ro si intreg materialul prezentat in cadrul acestuia (text, poze, logo, elemente de grafica web etc) apartine SC Arly Network SRL, inregistrata la registrul comertului sub nr. J40/157/2016 si CUI RO35387083 fiind protejate de legislatia romaneasca privind protectia drepturilor de autor, protectia drepturilor de proprietatea intelectuala si industriala.
Folosirea sau modificarea fara acordul scris al SC Arly Network SRL a informatiilor de pe www.arly.ro prezentate pe site, nu este permisa si se pedepseste conform legilor in vigoare.

Obligatii
Utilizatorul acestui website este obligat ca la fiecare folosire a website-ului si a serviciilor oferite, sa se comporte intr-o maniera legala. Utilizatorul nu are dreptul sa foloseasca mecanismele, aplicatiile software si alte secvente care ar putea, in combinatie cu website-ul, sa cauzeze daune sau intreruperi ale site-ului. Acesta prevedere se aplica pentru orice masuri luate cu buna stiinta care ar putea cauza, ca rezultat, o incarcatura sau o deformare nerezonabila asupra infrastructurii tehnice a website-ului.

In timpul utilizarii website-ului si a serviciilor sale, dvs, in calitate de utilizator, va angajati sa respectati legile in vigoare, va angajati sa nu modificati, copiati, transmiteti, afisati, publicati, reproduceti, creati produse derivate sau sa vindeti orice fel de informatii sau servicii obtinute prin intermediul website-ului , va angajati sa suportati orice costuri aditionale legate de utilizarea website-ului, cum ar fi cele solicitate de furnizorii de servicii telefonice si de servicii internet sau pierderi financiare rezultate prin folosirea neautorizata a contului utilizat pentru tranzactii sau achizitii prin acest website.

Datele de inregistrare
Inscrierea ca utilizator pe acest website necesita completarea de catre dumneavoastra a unui formular de inscriere in care vor fi trecute cateva date personale obligatorii. Aceste date vor fi in mod obligatoriu actuale, clare si complete si vor fi actualizate, ori de cate ori este cazul. ARLY Network SRL isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul pe website sau la anumite sectiuni ale website-ului in cazul in care informatiile furnizate de un utilizator se dovedesc a fi false, incomplete, neclare sau neactualizate.

Informatiile privind identificarea unei persoane ca utilizator (nume, prenume, adresa, adresa de email, telefon etc.) precum si mesajele private sunt confidentiale si vor fi dezvaluite doar compartimentelor sau persoanelor catre care se adreseaza in conformitate cu prevederile politicii de protectie a datelor personale,. Inregistrarea prin cont si parola implica anumite reguli. Cuvintele alese trebuie sa se inscrie in limitele legii si moralitatii si sa va asigure securitatea contului. Contul fiecarui utilizator este personalizat si totodata securizat prin user si parola. El poate fi anulat de ambele parti fara o notificare prealabila.

Este interzisa transmiterea, inchirierea sau vanzarea datelor de accesare a contului (user si parola) catre alte persoane. In cazul in care un utilizator ajunge la concluzia ca, din diverse motive, datele de accesare a contului nu mai sunt sigure, este necesar sa le schimbe. Utilizatorul este singurul responsabil pentru securitatea contului sau, precum si pentru orice activitate desfasurata pe website de catre alte persoane care au avut acces la contul sau.

Odata cu inregistrarea si deschiderea unui cont, deveniti utilizator si se considera ca ati citit si ati fost de acord cu termenii si conditiile specificate.

Confidentialitatea datelor personale
Datele dumneavoastra personale vor fi folosite de Arly Network SRL, numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a putea realiza confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc.
Arly Network SRL nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail sau alte informatii obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga nici o informatie personala altor persoane fizice sau juridice, fara acordul explicit al clientului. De asemenea nu raspundem pentru bresele de securitate care pot exista in serverele companiei de hosting care gazduieste site-ul.

Acest website este disponibil doar pentru persoane fizice sau juridice care pot incheia contracte valabile in conformitate cu legislatia aplicabila. Website-ul si serviciile oferite prin intermediul acestuia nu sunt destinate minorilor. Daca descoperim ca am colectat neintentionat date cu caracter personal de la un minor vom elimina cu promptitudine datele respective din inregistrarile noastre, cu exceptia cazului in care avem vreun temei juridic care ne permite stocarea respectivelor date. Daca considerati ca copilul dvs utilizeaza acest website va rugam sa ne contactati la contact@arly.ro. Dupa cum va fi cazul, ne rezervam dreptul de a solicita oricand dovezi privind acordul parintilor pentru a permite prelucrarea datelor cu caracter personal referitoare la minori.

Pe website-ul arly.ro, utilizatorul raspunde de veridicitatea datelor introduse in timpul crearii contului, precum si in procesul de plasare a comenzii pe website. Arly.ro nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Accesarea website-ului arly.ro, vizitarea, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate societatii se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la arly.ro in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe website legate de plasarea comenzii sale.

ARLY.ro isi rezerva dreptul de a refuza colaborarea cu clientii care au in istoricul colaborarii livrari refuzate.

Preturile
Preturile afisate pe www.arly.ro includ toate taxele statului roman. La preturile afisate se pot adauga taxele de livrare care difera in functie de comanda, pretul final fiind cel prezentat in pagina cosului de cumparaturi.
Arly Network SRL isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment preturile din site in functie de schimbarile ce au loc cu privire la produsele si serviciile comercializate.

Plata
Comenzile plasate pe site-ul nostru se pot achita fie prin transfer bancar, fie cu cardul online sau ramburs la curier in momentul primirii coletului.

In cazul platilor prin transfer bancar produsele vor fi rezervate doar 3 zile lucratoare din momentul plasarii unei comenzi iar daca plata nu a fost efectuata in 3 zile lucratoare atunci comanda se considera anulata.

In cazul platilor online Arly Network SRL nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai cumparatorul.

Datele cardului de plata ale cumparatorului nu vor fi accesibile Vanzatorului si nici nu vor fi stocate de catre de Vanzator sau de catre procesatorul de plati integrat in Site, ci doar de catre institutia de autorizare a Tranzactiei sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate cumparatorul va fi informat, anterior introducerii datelor.
Entitatea autorizata sa presteze servicii de stocare a datelor de card este Netopia SRL, societate constituita si care functioneaza conform legislatiei din Romania, inregistrata la Registrul Comertului sub J40/9170/2003 si cod unic RO15565496, având sediul social situat in Bulevardul Pierre de Coubertin 3-5, Office Building, etaj 4, Bucuresti, sector 2, cod postal 021901.

Responsabilitate
Arly Network SRL nu este responsabila pentru orice intarzieri sau greseli de comunicare cauzate de greseli ale clientului, omisiuni, intreruperi, stergere de fisiere din email, erori, defectiuni, virusi, intarzieri in operare sau transmisie, fie ca sunt sau nu rezultate ale unor forte majore, erori de comunicatie, furt, distrugere sau acces neautorizat in bazele de date, sistemele sau serviciile proprietate a SC Arly Network SRL.
Clientii se obliga sa introduca in formular date complete, corecte si conforme cu realitatea. Nu putem fi trasi la raspundere sub nici o forma pentru neplaceri cauzate de furnizarea de catre clienti a unor informatii incorecte sau incomplete.

Arly Network SRL nu poate fi responsabil pentru daune care rezulta din utilizarea bunurilor si serviciilor dupa livrare si/sau pentru pierderea acestora.

In cazul in care un bun si/sau serviciu comandat de catre cumparator, nu poate fi livrat Arly Network SRL va informa cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul cumparatorului contravaloarea bunului si/sau serviciului, in termen de maxim 10 (zece) zile lucratoare.

Ne rezervam dreptul de a nu onora comenzile venite din localitatile in care curierii parteneri cu care lucram nu efectueaza livrari.

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

Politica de returnare
Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs. Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca transmisa prin e-mail, telefonic sau folosind formularul de retur. In cazul in care Cumparatorul decide sa se retraga din Contract, acesta va putea completa online formularul de retur ce se regaseste la adresa https://www.arly.ro/solicitare-retur/

Sub conditia ca produsele sa fie returnate exact in aceeasi stare in care au fost primite de client, Arly Network SRL a decis extinderea termenului acceptat de retur la 365 de zile pentru persoane fizice.

Retururile trebuie expediate fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat intentia de retur. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile in aceeasi conditie in care au fost livrate.
Vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la client, excluzand costurile livrarii, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra. Consumatorul va suporta costurile directe legate de returnarea produselor.

In cazul în care produsele pentru care se solicită returnarea prezintă ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzură, zgârieturi, lovituri, șocuri, componente sau accesorii lipsă, certificate de garanție lipsa, sau nu sunt returnate în aceeași stare în care au fost livrate către client, Arly Network SRL are dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o sumă din valoarea produsului, suma ce va fi comunicată după evaluarea prejudiciilor aduse produsului de către reprezentanții noștri.

Se poate returna orice produs atata timp este sigilat si ambalat in aceleasi conditii in care a fost livrat.  Sunteti responsabil pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.

Conditii Legale
Site-ul www.arly.ro functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman.
Orice problema cauzata de produsele si serviciile comercializate si promovare sau de informatiile prezentate pe acest site si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor romanesti de judecata.

Pentru informatii suplimentare si suport, sesizari si reclamatii ne puteti contacta la adresa contact@arly.ro